Centar za socijalno poduzetništvo, savjetovanje i edukaciju "Feniks", sa sjedištem u Soljanima, u svrhu provedbe projekta "Klub za mlade Budi tu - Budi svoj", nudi mladima gore spomenuti program obrazovanja čime se želi povećati razina sposobnosti, vještina i kapaciteta mladih iz područja pripreme, izrade i pisanja projektnih prijedloga.

Program je namijenjen svim zainteresiranima, onima koji nemaju nikakvog iskustva s projektima, kao i onima koji su iskusniji i imaju želju nadograditi svoje znanje.

Kako bi mladi postali jedan od nositelja razvitka lokalnih zajednica potrebno ih je osnažiti u smislu obrazovanja za vođenje različitih aktivnosti u njihovim lokalnim zajednicama. Tako ćemo mlade obrazovati za ispitivanje potreba zajednice u kojoj žive, te za pisanje projektnih prijedloga, kako bi mogli biti ravnopravan partner lokalnoj samoupravi, pogotovo jer manje lokalne zajednice imaju manjak stručnjaka koji bi se bavili osiguravanjem sredstava putem projekata.

Program obrazovanja će se održati u Iloku, od srijede 04.09.2019. do petka 06.09.2019. (u vrijeme tradicionalne Berbe grožđa) Program obrazovanja, put, smještaj i hrana su osigurani sredstvima iz projekta. U 3 dana koliko bi aktivnost trajala, predviđena su 3 predavanja, jedno predavanje za svaki dan. Koncem predavanja, svaki od sudionika dobiti će prikladnu potvrdu o sudjelovanju.

Prijave se primaju do 23.08.2019., sve zakašnjele prijave neće se uzimati u obzir. Unaprijed zahvaljujemo na ispunjavanju obrasca. U slučaju više prijava, Centar "Feniks" zadržava pravo odabira dostatnog broja prijavljenih za program obrazovanja. Odabranim kandidatima ćemo se potvrdno javiti na broj mobitela/telefona ili email adresu koju navedete u obrascu.

Sadržaj ovog materijala isključivo je odgovornost Centra "Feniks".

LINK ZA PRIJAVU: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAyTlxS7uw71s_ZSGu2WC3mlwvO327k5OmlJKNlaiIzATJXQ/viewform?usp=sf_link