Ideš u srednju, možda si ju već završio/la ili studiraš ili si tek diplomirao/la? Znači mlad/mlada si. Obrati pažnju! Pozivamo vas na javnu tribinu za mlade pod nazivom "EU fondovi - što ja imam od toga?"

U četvrtak 31.10. s početkom u 18h, u Soljanima u prezentacijskoj dvorani na adresi Braće Radića 42a, (iznad pošte i Kluba za mlade, kod raskrižja za Strošince) održati će se javna tribina za mlade pod nazivom "EU fondovi - što ja imam od toga?".

Organizator javne tribine je Centar "Feniks" kroz Klub za mlade "Budi tu - budi svoj" koji je sufinanciran iz istoimenog projekta od strane Europskog socijalnog fonda. Na javnoj tribini predstaviti će se gore navedeni projekt i mlade će se upoznati s brojnim prilikama koje im se nude iz raznih programa koje je posebno za njih pripremila Europska Unija.

Mladi Europljani nikad prije u povijesti nisu imali ovoliko prilika za putovanjem, učenjem i upoznavanjem drugih kultura unutar i izvan europskog kontinenta. Na vama je da odaberete hoćete li volontirati, školovati se na drugom visokom učilištu, ili se stručno razvijati kroz stručne prakse. Za svakoga ima ponešto!

Na javnoj tribini će vas dočekati osobe koje su sve ove prilike iskoristile i okusile iz prve ruke.

Četvrtak, 18h, Soljani - zabilježi pa se vidimo!

Daj nam do znanja da ćeš doći i pozovi druge, link fb eventa: https://www.facebook.com/events/1497563993745934/